Search
Close this search box.

E-legitimation – en ny säkerhetsskandal i vardande

Transportstyrelsenskandalen förra sommaren, som äventyrade Rikets säkerhet, berodde på en oerhörd tafflighet ihop med naivitet hos sittande regering. Och de har inte alls fått betala så högt politiskt pris som de borde, framför allt för att oppositionen inte lyckades vinna på det och Centerpartiet fegade ur och räddade Hultqvist "för att han är populär". Men vi har ett nytt framtida problem av samma kaliber om inte politikerna drar i nödbromsen. Projektet drivs enligt uppgift på av framför allt tjänstemän på Finansdepartementet men i sin iver att verka moderna har sittande regeringen plockat upp handsken. Alla vill ju prata digitalisering. Vara moderna och framtidsfokuserade. Inte minst Socialdemokraterna. Jag pratar om e-legimation och jag ska förklara exakt vad problemet är.  Till och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon