Sök
Stäng denna sökruta.

Handelsanställdas förbund släpper pinsam rapport

Handelsanställdas förbund, en del av LO, har gjort en rapport "Privata vinster i välfärden".Jag läser alltid LO-rapporter när jag hittar dem för att det oftast är underhållning på hög nivå, för en ekonom. Redan på första sidan började jag bli förbannad. Fast ändå är den parallella känslan glad för att det är alltid lika roligt när LO gör bort sig.  Handels har gett Novus i uppdrag att göra en undersökning, där de frågar om vinster. I ledande frågor. Novus frågade om vinster. Men i slutsatserna som ni kan läsa nedan kan ni se "Om man instämde helt skulle det kunna tolkas som att man inte ville se någon vinstutdelning alls". Vinster och vinstutdelning är inte samma sak. Så nej, frågar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon