Sök
Stäng denna sökruta.

SL och sponsring av Naturskyddsföreningen

Ja, ni läste rätt. För i ett beslut från i höstas, som jag precis blev medveten om, har den borgerliga majoriteten i Stockholms läns landsting, som ansvarar för kollektivtrafiken i Stockholm, ingick i någon slags oheliga allians med Miljöpartiet. För att miljömärka stans bussar med Naturskyddsföreningens Bra Miljöval.  Den 24 oktober 2017 fattade Trafiknämnden beslutet att enligt förvaltningschefens förslag göra en analys för att sedan kunna gå vidare med miljömärkning. Men Bra Miljöval är det som lyfts fram i underlaget. Analysen syftar till att kunna miljömärka bussarna, med Naturskyddsföreningens märke. Varför Moderaterna inte föreslog statliga Svanen om man nu vill miljömärka bussar är mycket oklart. Då skulle pengarna för märkningen gå till något icke-politiskt. Staten är nämligen inte lobbyister, som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon