Sök
Stäng denna sökruta.

Socialdemokraterna och fifflet

Det har blåst en del kring Maktpartiets olika grenar på sistone. Förra året avslöjades två stora skandaler, kring såväl lotteribolaget som PRO, som är sossarnas pensionärsorganisation. Aftonbladet avslöjade 2017 att PRO blåst upp sina medlemssiffror för att få högre statsbidrag. De hade i strid med reglerna varje år uppgivit antal medlemmar till Socialstyrelsen som ger dem bidrag men reglerna är tydliga - man får bara uppge antal medlemsskap. Det spelar ingen roll att folk är medlem i flera föreningar. Man kan bara räknas en gång. Efter Aftonbladets granskning ändrade man plötsligt alla officiella siffror från 400 000 till 360 000 och Wikipedia-sidan ändrades plötsligt. Socialstyrelsen öppnade ett ärende, hur det gått är oklart. Kanske är den inte klar. Bara för...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon