Sök
Stäng denna sökruta.

Fördel man

I allt som är obegripligt med både idén att ge just afghanska män en gräddfil i systemet, och att ett borgerligt parti som Centern stödjer det, är just frågan varför denna grupp ska ha privilegier det mest obegripliga. I statistiken jag fått från Migrationsverket kan man se att 18 648 kvinnor som vid asyltillfället uppgav att de var 19-29 år, det vill säga vuxna men just i den ålderskategorin de afghanska männen hamnar i. Tabellen är sorterat på antal kvinnor och män som sökte asyl 2014 och 2015, eftersom hela lagen rör folk som sökt asyl före november 2015 under den största flyktingvågen och den var under 2014 och 2015. Dessa kvinnor sökte alltså asyl som vuxna, de var ärliga...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon