Sök
Stäng denna sökruta.

Pensionskrav från start

En aspekt av flyktinginvandringen och de fortsatt stora antal som kommer är att även om den gruppen fullständigt domineras av unga män i 19-39-årsåldern så kommer det med en grupp människor som redan från start utgör en mycket stor kostnadspost för välfärden och vars grupp också växer varje år även om den är mindre - pensionärerna. Som redan från start tillhör den grupp i samhället som ställer högst krav och tar mest resurser från vår gemensamma välfärd. Med en allt större grupp pensionärer som redan bor här - idag utgör de en femtedel men kommer utgöra en fjärdedel av befolkningen inom en snar framtid - är detta viktigt att adressera. Personer från 59 och upp till över 85 år som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon