Sök
Stäng denna sökruta.

Mansöverskottet

En fråga jag försökt lyfta sedan hösten 2015 är mansöverskottet vi redan har på grund av den stora asylinvandringen. Den 5 november 2015 skrev jag en artikel på Dagens Samhälle om detta.  Då handlade det framför allt om den stora gruppen ensamkommande, som fullständigt domineras av män. Alldeles oavsett vilken åldern männen, som vid ankomst uteslutande uppgav åldrar på 15-17 år, har i verkligheten generationerna just runt 20-25 år (sa man att man var 17 år 2015 fyller man 20 år i år) fyllts på minst 40 000 personer sedan 2010, förmodligen mer då beviljandegranderna är över 80 % och det är bara i första instans. För mellan 2010 och 2017 sökte drygt 50 000 killar asyl som ensamkommande, varav 35...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon