Djurrättsterrorister i finrummen

I det här och nästföljande inlägg kartlägger jag den militanta djurrättssrörelsen, som trots mordhot, maffiametoder, gravskändning och moltov cocktails får vara med i finrummen. I första inlägget visar jag hur organisationerna hänger ihop. I nästa inlägg går jag igenom våldet.  Som vi vet sedan gammalt daltas det när våld kommer från vänster. Men det daltas också med djurrättsaktivister, som ostört...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad.

Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt!

Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!

To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon