Sök
Stäng denna sökruta.

Därför förlorade sossarna valet 2018

Om de kommer göra de vet vi i september och jag vet inte mer än ni hur det går, även om det verkligen ser ut som om att de inte bara kommer få lämna tillbaka nycklarna till Rosenbad som de fick låna av Alliansen utan också som att de kommer göra ett valresultat på 25 % eller under. I svenska mått en fullständig genomklappning - de har aldrig fått under 28,5 % i ett enda val på 100 år. Men sossarna håller redan nu på att förbereda förklaringen om de förlorar - sociala mediers påverkan och rysk desinformation.  De håller som bäst på att bygga upp narrativet, med att förstora upp problemen med både sociala medier och Ryssland. För att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon