Sök
Stäng denna sökruta.

Facket Säljarnas dolda motiv

Säljarnas är ett av de äldsta fackförbunden och engagerar som ni hör på namnet just säljare. I egenskap av fackförbund erbjuder de precis som alla andra fackförbund medlemsförmåner som till exempel juristhjälp och precis som alla fackförbund driver de opinion via bland annat sin medlemstidning. Nyligen har de haft en granskning där de genom missnöjda anonyma elever de pratat med smutskastar ett säljutbildningsföretag - Arndt Sales Academy. Granskningen publicerades den 3 april 2018 på deras hemsida med rubriken "Studier eller oavlönat arbete? Jag har gått igenom ett större antal av artiklarna i Säljarnas medlemstidning och ingenstans kan jag hitta några kritiska artiklar, ännu mindre granskningar av det här slaget. Som tar ett enskilt säljföretag och sågar det jäms med fotknölarna....

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon