Sök
Stäng denna sökruta.

Tjatet om direktören

Varje valrörelse dyker han upp - direktören. Och slotten. Som ska symbolisera moderaten. Val efter val så dammar LO och sossarna av denna tröttsamma stereotyp över en "borgare" som de ska skrämma väljarna med i sann Palme-anda. 2014 producerade sossarnas tankesmedja Arena tre filmer. Där det givetvis var tonårsfnissigt slott, betjänter och direktörer bakom mahognybord. De döpte projektet till "Skitliv". För det är skitliv man får om man röstar på Moderaterna, tycker sossarna. I år skickades någon ny praktikant upp på vinden för att damma av den gamla direktören för LO:s kampanjfilmer för sossarnas räkning.  Slotten som denna gång sprids är två av de dyraste fastigheterna i hela Sverige, åtminstone räknat till kvadratmeterpris för lägenheter - Strandvägen. Där bara ett...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon