Sök
Stäng denna sökruta.

Fossilfritt Sverige och de skattefria traktamentena

Är det en sak vänstern satt i system i Sverige så är det att så fort de får makten så hittar de på olika nya organisationer, NGO:s och semistatliga projekt/kanslier eller vad de nu kallar dem för att av dina och mina pengar bedriva opinionsbildning. Och när de är startade lägger aldrig någon ner dem. Jag kallar det "hurringpolitik". Man stoppar in den överallt man kan och sedan kan man inte dra ut den.  På det här sättet sprider Socialdemokraterna och Miljöpartiet sin maktbas utanför det demokratiska systemet, där man kan bli bortvald vart fjärde år. Miljöpartiet har lärt sig av proffsen så att starta nya sådana här organisationer har de krävt i utbyte av alla S--regeringar de någonsin...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon