Sök
Stäng denna sökruta.

Plastpanik

Det finns så mycket myter inom miljödebatten. En aktuell handlar om plast, och plastpåsar. Plast framställs som det mest förskräckliga människan hittat på. Allt från att plastbanta förskolor (helt i onödan) till att vi inte ska ha några platspåsar eller plast runt grönsaker. Problemet är att det inte är svart eller vitt och att den egentliga miljöboven är oväntad. Regeringen styrs som ni vet delvis av Miljöpartiet och de var snabba att direkt ge sin gamla kompis på Naturskyddsföreningen Svante Axelsson ett nytt jobb, som chef över det för honom skräddarsydda projektet, eller vad man kan kalla det, Fossilfritt Sverige. Som är ett kansli direkt underställt regeringskansliet vars enda syfte är att opinionsbilda. Mot bland annat plast. Precis som...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon