Sök
Stäng denna sökruta.

Sossarnas kassa ton

Det har varit mycket snack om "god ton", som är socialdemokratiska för att andra använder deras retorik och det är fel. Media har köpt hela gottepåsen. Enligt Henrik Ekengren Oscarsson, mannen som myntade begreppet åsiktskorridor, säger man varje val att detta kommer bli den smutsigaste valrörelsen någonsin (Kvartals fredagsintervju) Men i år har S och LO, som är samma sak i princip, rekordtidigt släppt fördämningarna. För att det luktar förlust. Om Alliansen tar makten och Centern slutar larva sig kommer ingen socialdemokratisk statsminister få inreda kontoret på Rosenbad på mycket länge och det vet de. De ligger i poll of polls på ett par procent över 25 %. Varje valrörelse tappar S den sista månaden. 2014 hade de 35 %...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon