Sök
Stäng denna sökruta.

Frågan om Cambridge Analytica ingen ställt

Jag har hittat den hittills bästa artikeln om Cambridge Analytica-skandalen, på en blogg som drivs av en forskare vid Oxford. Den har rubriken "Why (almost) everything reported about the Cambridge Analytica Facebook "hacking" controversy is wrong" Det här är sådant ni, tyvärr, inte får läsa i någon tidning. För de är inte intresserade av att reda ut det här åt er. Ett av skälen varför ni läser den här bloggen, antar jag :-) För jag är till skillnad från de flesta andra debattörer inom media och sociala medier inte avlönade av mediebolagen. Jag är fri. Och då kan jag hitta sådana här källor, som ställer relevanta men för dem obehagliga frågor. Bakgrunden varför jag är så engagerad i de här...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon