Search
Close this search box.

#jagärhär och inkonsekvensen

Jag skrev första gången om #jagärhär i december 2016. Jag gjorde då research för min bok om sociala medier och påverkan (Nätsmart - en guide till påverkan genom sociala medier) och gruppen hade precis fått uppmärksamhet för lucia-diskussionen på Åhléns FB-sida. Då var de 20 000 medlemmar. När jag sökte efter gruppen upptäckte jag till min förvåning att jag, som inte överhuvud taget haft någon interaktion med dem då eller gruppens grundare, var blockad. Preventivt som det såg ut. Nu har gruppen fått både välförtjänt och oförtjänt kritik av många genom åren de funnits. Grundaren Mina Dennert, som jag har gemensamma bekanta med eftersom jag pluggat i hennes hemstad Göteborg, har nu startat en grupp till. #nostranger, som liksom #jagärhär är...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon