Sök
Stäng denna sökruta.

(S)kiftet mobiliserar inför valet

Förra valrörelsen dominerade sossarnas skitkastarbyrå Alliansfritt Sverige på nätet. De hade då över 20 000 följare på Twitter, en enorm summa då, och satte nya lägstarekord på tonläget online varje vecka. Men innan Anders Lindberg säga "ordningen återställd" när sossarna vann valet la man plötsligt ner den mest framgångsrika onlinekampanjen. Och gav alla följare till gänget som hittade det slagkraftiga namnet Skiftet. Lika spännande som skiftnyckel. Och just så spännande har de varit när de fört en tynande tillvaro utan påverkan. De påstår givetvis att de är jätteviktiga men folk som inte är jätteviktiga tenderar att vara stora just i den grenen. Nu kan man tro att de varit sysslolösa men det har de absolut inte. För tittar man inte...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon