Sök
Stäng denna sökruta.

Jag har fått ett pris!

Idag fick jag besked att jag utnämnts till första pristagare av "MRRS Medborgarrättspris". Jag är otroligt glad och hedrad. Och vilken fin motivering! Läs själva.  ............................... Motivering: Utifrån ett medborgarrättsligt och frihetligt perspektiv har pristagaren analyserat och  kritiserat företeelser och personer som på goda grunder kan anses vara ett hot mot ett fritt och väl fungerande rättssamhälle. Till exempel: försök till inskränkningar av näringsfriheten och äganderätten, kvoteringspolitik som hotar både självbestämmandet och meritokratin, islamisering, korruption, bidragsfusk och allmänt slöseri med skattemedel. En mer  värdig  vinnare av MRRS första  medborgarrättspris är svårt att tänka sig. ............................... Medborgarrättsrörelsen startade 1974. Vill ni bli medlemmar, klicka här.  Av alla saker man kan få pris får känns detta finast. Att få det för att...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon