Sök
Stäng denna sökruta.

Hej media, berätta om era databaser!

Det media i sin kamp mot sociala medier inte berättar för er är att de länge själva styr sina verksamheter just med de algoritmer de nu anklagar Facebook och Google för att förstöra för demokratin med. Nedan ser ni SvD:s startsida i lördags. För nu har även Schibsted hakat på Bonniers kampanj. Obs. Inlägget är långt på grund av många bilder. I en otroligt märklig artikel i SvD Näringsliv i helgen publicerade sedan bolaget en slags dystopisk framtidssaga på ett uppslag. Inte på Kulturdelen utan i Näringsliv (!). Där de i skönlitterär form målar upp ett samhälle (om 7 år) där Facebook och Google styr allt. De har visserligen döpt om bolagen men kontentan är att om inte politikerna, mot...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon