Sök
Stäng denna sökruta.

Teknik slår politik – allt du behöver veta om Cambridge Analytica

Skandalen som nu rullats upp passar svensk media som handen i handsken då de i 5 år velat måla ut Google och Facebook som största hoten mot demokrati. De har all anledning att utnyttja det som hänt i USA och England i valrörelsen och fortsätta den påverkanskampanj de har rullande. Därför tänkte jag reda ut vad som hänt, varför och hur du personligen ska tänka kring Facebook. För de flesta av er är helt aningslösa och ger bort info om er gratis snabbare än man kan säga "hur ser du ut som husdjur". Alla dessa tester som florerar på Facebook är ett av sätten företag samlar in info om er. Appar är andra. Jag försökte få svar av DN på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon