Search
Close this search box.

Andreas Magnusson stickar offerkoftor

Jag har genom åren tillämpat strategin att i allt större utsträckning helt ignorera infantila påhopp av kvasi-debattörer som vill ha uppmärksamhet och klick och därför ger sig på mig och andra högerdebattörer. Den senaste i raden är läraren Andreas Magnusson. Men när Miljöpartiets partiledare Gustav Fridolin öppet försvarar honom och hans smutskastning räcker det. Ni kan läsa tråden själva här. Så jag har tragglat mig igenom en stor del av hans texter. Inte med nöje eftersom han är en så dålig skribent, med uppstyltade meningar och noll flyt rent stilistiskt. Innehållet är dock det jag tänker ta upp här.  (Han är lärare i svenska och religion......) Jag vill givetvis inte att Magasinet Paragraf, som nätblaskan han skriver för heter, ska...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon