Växjö moské, del 2


Jag har fått tips på fler saker kring moskén att ett nytt inlägg krävdes.

Växjö muslimska förening är medlem i Förenade islamiska föreningar i Sverige (FIFS). Mohammed Temsamani, miljöpartisten i Solna som gjorde praktik på Muslimska Brödraskapet ni vet, är kontaktperson. Deras adress är samma som Islamiska Förbundet (IFIS) där Temsamani sitter i styrelsen.  Stockholms moské är associerad med Muslimska brödraskapet. Tecknet Temsamani gör på bilden är rabia-tecknet, som är MB:s tecken.

På adressen ligger en stor del av såväl FIFIS medlemmar som aktiva muslimska påverkansorgansationer, inklusive de av Aje Carlbom identifierades MB-associerade i rapporten från MSB.

På adressen bor även Stockholms moskés imam Mahmoud Khalfi, Jihad Mohammed, som jobbar på Islamiska förbundet och Jamal Lemrini, som grundade Sveriges muslimska scouter 1997. Som också sitter på Kapellgränd. Och är medlemmar i Ibn Rushd.

De flesta av Ibn Rushds medlemsorganisationer sitter på samma adress som Ibn Rushd, på Kapellgränd 10. Och de är medlemmar i FIFS, som är medlem i Ibn Rushd. De är alltså medlemmar i varandras organisationer. Hur man nu kan tillåta detta från statens sida som betalar Ibn Rushd 48 miljoner kronor per år i bidrag som de i sin tur lejer ut verksamhet på sina…..just det, medlemmar.

Även Islamiska förbundet (IFIS) är medlemmar i både FIFS och Ibn Rushd. Det är med dem Ibn Rushd äger Granhedsgården, via den stiftelse som IFIS har. Mustafa Kharraki, som satt i styrelsen för Växjö moské och den stiftelse som äger moskén, dagis och skola, är alltså ordförande för denna stiftelse.

Sveriges Muslimska råd är ytterligare en förening med medlemmar. Även här är IFIS medlemmar. Men nu är även FIFS med.

Allt är väldigt rörigt faktiskt. Jag har försökt rita upp det. Ber på förhand om ursäkt, jag orkade inte fixa en digital bild den här gången. 

Chakib Ben Makhlouf är också en av islamisternas förgrundsfigurer i Sverige. Han satt i styrelsen för Växjö moské till 2015. Men han har ett långt CV. 

Han har varit rektor för Islamiska skolan i Stockholm, där Abdirizak Waberi också varit rektor. Han var med och grundade Islamiska Förbundet och har varit ordförande Europeiska Islamiska Unionen (FEIO), där Waberi också varit ordförande. De har nära kopplingar till Muslimska brödraskapet. Liksom Sveriges Unga Muslimer.

Avdi Islami, som sitter i styrelsen för stiftelsen i Växjö, är personen som äger och driver Öppna kanalen, som jag länkade till i förra inlägget och som gjort inspelningar med just skolan stiftelsen äger. Man kan inte kalla det journalistik utan det är PR för verksamheterna.

Som sagt, att det här gänget kräver böneutrop är alltså inte konstigt. Och det är naivt att tro att det kommer stanna med en gång per vecka. Givetvis inte.

………………………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

Backa bokprojektet “Pampens historia

5 kommentarer till Växjö moské, del 2

 1. Helt otroligt att detta “antidemokratiska” inflytande får fortsätta tills det här landet är fullständigt övertaget av MB?
  En organisation vars mål är att göra landet muslimskt och tillämpa “Sharialagar” i hela Sverige.
  Det är MB-organisationens mål.
  Då först kanske våra sovande politiker vaknar?
  Och det första de säger att det är helt “oacceptabelt” och därefter att de varit mycket naiva (igen). Och så fortsätter det…
  Men då gott folk då är det nämligen försent att vakna.
  Och då har de flesta etniska medborgare lämnat landet för en bättre framtid i ett annat land. En utflyttning som alltså sker redan nu . Så det är nu och senast i morgon som man måste reagera.
  Det räcker inte att passivt betrakta det som sker framför näsan på var och en av oss. Vi har ett ansvar att uppfylla för kommande generationer.

 2. Det naiva Sverige är på väg mot det gudomliga islamistiska lyckoriket där män får ha flera fruar, låsa in dem i tyg, slå dem, aga barnen allt under överseende av imamer och mullor. Bönen 5 ggr per dag löser det mesta. Men vem faen skall arbeta för att välståndet skall bestå????
  Eller är fri skolutbildning, bra sjukvård, jämlikhet och demokratiska rättigheter inte värt något??

 3. Det finns alltså ett antal tusen islamister som hittat på så många namn de kunde på föreningar , sökt och fått bidrag till alla. Medlemmarna i de samtliga föreningars styrelser är ungefär samma personer.

  De som delat ut pengarna är vänster aktivister/extremister.

  Det borde ju finnas någon lag som kan stoppa det som pågår, det är ju bedrägeri, sannolikt direkt medhjälp till terrordåd.

  Tur vi har dig som gräver upp och skriver det som behöver läsas, nu väntar vi bara på att några ska våga REAGERA och sätta stopp för skiten.

 4. Precis, de som tror att det här med böneutrop det kan vi väl bjuda på har inte begripit att böneutrop bara är början på en mycket lång påverkanskampanj som egentligen inte har något slut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Copy link
Powered by Social Snap