Sök
Stäng denna sökruta.

Växjö moské, del 2

Jag har fått tips på fler saker kring moskén att ett nytt inlägg krävdes. Växjö muslimska förening är medlem i Förenade islamiska föreningar i Sverige (FIFS). Mohammed Temsamani, miljöpartisten i Solna som gjorde praktik på Muslimska Brödraskapet ni vet, är kontaktperson. Deras adress är samma som Islamiska Förbundet (IFIS) där Temsamani sitter i styrelsen.  Stockholms moské är associerad med Muslimska brödraskapet. Tecknet Temsamani gör på bilden är rabia-tecknet, som är MB:s tecken. På adressen ligger en stor del av såväl FIFIS medlemmar som aktiva muslimska påverkansorgansationer, inklusive de av Aje Carlbom identifierades MB-associerade i rapporten från MSB. På adressen bor även Stockholms moskés imam Mahmoud Khalfi, Jihad Mohammed, som jobbar på Islamiska förbundet och Jamal Lemrini, som grundade Sveriges muslimska scouter...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon