Sök
Stäng denna sökruta.

En sågning av LO:s Jämställdhetsbarometer

Jag är fascinerad hur detta lobbyistimperium med så många anställda och 1 miljard i omsättning nästan gång efter gång producerar så usla rapporter. Kan de inte eller vill de inte? Jag gissar på att de inte vill. De månglar medvetet ut rapport efter rapport med felaktiga slutsatser och cherrypickad fakta. För att bilda opinion. Det jobbar nämligen många smarta personer på LO och LO är inga duvungar vad gäller påverkan. Faktum är att de är landets mäktigaste lobbyister. De kan som enda organisation i Sverige beställa lagstiftning och fördelar, när Socialdemokraterna regerar. Sedan några år producerar de en "fackligt feministisk rapport". Jag vet, bara detta gör att man måste läsa. De inleder med att konstatera att lägst inkomster har ensamstående...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon