Borgarbrackor is back

Alla ni som gillar min podcast Borgarbrackor, som jag sänt sedan december 2014 och är en av landets första politiska roddar – en ny säsong drar igång.

Ni som ännu inte hittat podcasten – det är digital radio. Som ni enkelt lyssnar på genom att ladda ner appen Podcaster via Appstore för iPhone och Pocket Casts för Android. Sök efter Borgarbrackor och starta prenumeration. Klart. Nu får ni alla nya avsnitt direkt i appen när de släpps och kan lyssna på alla släppta 47 avsnitt.

Gäster jag kommer att ha i denna säsong är:

  • Jens Ganman, journalist 
  • Alexander Bard, filosof
  • Henrik Jönsson, entreprenör och Youtuber
  • Johanne Hildebrant, journalist och författare
  • Richard Herrey, artist och riksdagskandidat för Moderaterna
  • David Eberhart, överläkare i psykiatri och författare
  • Elisabeth Svantesson, ekonomisk-politisk talesperson Moderaterna
  • Jörgen Huitfeldt, journalist och redaktör på Kvartal
  • Jesper Sandström, översättare och kolumnist på SvD Ledare

Dessutom kommer jag och min man Markus Uvell, opinonsanalysexpert,  i sommar spela in några avsnitt ihop under semestrar och valrörelsens slutskede. Är det någon ni gärna skulle vilja var gäst, maila så ser vi om det går att ordna.

Säsongen inleds när jag spelat in första avsnittet och släpper därefter som vanligt 2 avsnitt per månad.

Förra säsongen crowdfundade jag.

Den här säsongen kommer jag istället att be er som ännu inte är Patreons att bli det.

Patreon är en tjänst som låter sådana som jag, som verkar utanför media, att kunna få frivillig finansiering av läsare och lyssnare. Ni bestämmer själva summan från 1 dollar per månad. När som helst kan ni avsluta, det finns ingen uppsägningstid.

Vi utanför media har inga mångmiljonbolag finansierade med presstöd att förlita oss på utan får dra in våra egna intäkter. 

Idag har jag 193 personer som finansierar. Men jag har flera tusen som lyssnar på podden. Ni som uppskattar podden, eller den här bloggen, klicka på länken och bli en Patreon. Jag har drygt 700 dollar i månaden som tagit 1,5 år att bygga upp. Kommer jag upp i 1 000 dollar täcks mina extra utgifter jag har när jag sänder podcast, för klippning etc.

Så klicka på länken och bli en Patreon! 

 

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!