Sök
Stäng denna sökruta.

Borgarbrackor is back

Alla ni som gillar min podcast Borgarbrackor, som jag sänt sedan december 2014 och är en av landets första politiska roddar - en ny säsong drar igång. Ni som ännu inte hittat podcasten - det är digital radio. Som ni enkelt lyssnar på genom att ladda ner appen Podcaster via Appstore för iPhone och Pocket Casts för Android. Sök efter Borgarbrackor och starta prenumeration. Klart. Nu får ni alla nya avsnitt direkt i appen när de släpps och kan lyssna på alla släppta 47 avsnitt. Gäster jag kommer att ha i denna säsong är: Jens Ganman, journalist  Alexander Bard, filosof Henrik Jönsson, entreprenör och Youtuber Johanne Hildebrant, journalist och författare Richard Herrey, artist och riksdagskandidat för Moderaterna David Eberhart, överläkare i...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon