Sök
Stäng denna sökruta.

Sossar ger sossar pengar, del 2

Jag fick ut ansökningarna av MUCF och såklart dyker ännu en sosse-organisation upp. ABF har också fått en halv miljon av de öronmärkta pengarna från Löfven via Lena Nyberg för att påverka valet. Även de ska ut i just Rinkeby, som ju har 65-70 % sosseröster i senaste valet. Kan arbetarrörelsens bara få upp folk från sofflocket och få flera att gå och rösta är det värdefulla S-röster. ABF får nästan en halv miljard i bidrag av Folkbildningsrådet redan men det hindrar dem inte från att vilja ha mer. Medlemmar i ABF är bland annat HBT-socialdemokrater, Hyresgästföreningen, KF, LO, PRO, Folkets hus och parker, Tro och Solidaritet, Socialdemokratiska studentförbundet, Socialdemokraterna, SSU, S-kvinnorna, och Unga Örnar. Samtliga del av arbetarrörelsen. Och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon