Sök
Stäng denna sökruta.

S ger pengar till S för att ”öka valdeltagandet”

En sak som är min huvuduppgift på bloggen är att visa hur maktpartiet Socialdemokraterna byggt ett enormt nät åt sig själva så att de maximerar makt, pengar och inflytande även när de inte har regeringsmakten. Så fort de får makten sätter de igång att bygga på den här strukturen. Jag är förbluffad över naiviteten i det här landet, hur inte ens Alliansen när de har makten verkar intresserade att klippa sönder den här maktstrukturen så mycket de hinner innan nästa val. Ett exempel på detta är den särskilda valsatsning vänster-fästet MUCF gör nu inför valet. MUCF leds som bekant av en gammal sosse, Lena Nyberg. Som gav upp partipolitikens korridorer för myndighet istället men sosse är hon givetvis fortfarande. I...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon