Search
Close this search box.

Banke och den gratis annonsplatsen

Aftonbladets rättspolitiska journalist Oisin Cantwell försvann plötsligt i #metoo. Borta. Utan någon förklaring av tidningen. Han har i åratal bevakat rättspolitiken. Nu tillhör inte jag hans trogna läsarskara direkt och den lilla kontakt jag haft med honom på Twitter gav knappast skäl att ändra det eftersom han var så otrevlig men av det jag läste rent objektivt gjorde han ett hyfsat jobb. Påläst och rapporterade brett. Aktivist ibland men oväntat sällan givet vilken tidning han jobbade på. I januari meddelade så tidningen att de kontrakterat en ersättare: Viktor Banke.  Nu gör en privat tidning som de vill. Men att ersätta en anställd journalist som rättsexpert med en advokat är bara märkligt och jag ska förklara varför. Banke är flyktingaktivisten och...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon