Pampens historia

De små svarta figurerna uppe vid huvudena är de dildos porrstjärnan Puma Swede delade ut på ett av de skumpartyn Kommunals restaurang ordnade. Allt sitter i detaljerna 🙂

Pampen är lika svensk som Kalles Kaviar. Ändå finns ännu ingen bok om alla de pampar vi haft genom historien. Personer som med makt börjar ta sig friheter på andras bekostnad.

Lägenhetsaffärer, porrklubbar, prostituerade, skumparty med dvärgar, lyxhotell, spritnotor, lyxrestauranger och semestrar. Allt betalat av andra människors pengar. Nu vill jag göra en sådan bok.

Från Geijer på 70-talet, via Björn Rosengren och till Anneli Nordström och Kommunal. Alla de mest kända pamparna kommer få ett eget uppslag och boken illustreras av nyritade bilder av duktiga formgivaren Anneli Frisk. Boken kommer även att innehålla saker som internationella pampar och annan kuriosa. En faktaspäckad men underhållande bok.

Få i Sverige är så intresserade av att avslöja korruption, slöseri och pampar som jag.

Nu vill jag ha din din hjälp att placera pampen på sin rättmätiga plats – i folks bokhyllor.

Hjälp mig skriva in pampen i historien på riktigt.

Om ”Pampens historia” blir en bok kommer de aldrig någonsin glömmas bort och det är viktigt för framtida potentiella pampar att hela tiden påminns om skandalerna. Så att de låter bli. Boken kommer ut i lagom tid före valet, i augusti 2018. Fullt av pampar framför allt från arbetarrörelsen eftersom de helt enkelt är flest men en och annan högerpamp kommer givetvis också att förtjäna en plats.

Jag kan inte genomföra projektet om jag inte får in finansiering.

Jag har inget stort mediahus i ryggen och inget förlag utan ger ut boken själv. Som egen företagare är jag därför beroende av att mina läsare vill bidra. Och både ni och jag vet att hade pamparna varit borgerliga hade en bok för länge sedan skrivits. Jag försöker vara en motvikt till vänsterdominansen i media.

En kampanj är startad på konkurrenten till Kickstarter – GoFundMe. För när Kickstarter tog ner Ann Heberleins och sedan I fablernas bokprojekt från sajten tog jag beslutet att radera mitt konto och aldrig använda dem igen. En unken syn på yttrandefrihet är inget jag vill stödja. GoFundMe fungerar exakt på samma sätt som Kickstarter.

Backa kampanjen HÄR. (klicka på den blå texten bara så kommer ni direkt till projektet)

Föredrar ni Swish, skicka summan till detta nummer: 0762096244

MEN för att ni ska kunna få en eller flera böcker, beroende på om ni donerat 250 kr eller mer:

Ta bild på transaktionen och maila ert namn, adress och postadress samt ev önskemål om dedikering i böckerna till följande mailadress:

Jag ska betala tryck av böcker, formgivare etc och kan inte producera boken utan att projektet kommer i mål.

Den här boken kommer inte skrivas om inte jag gör det.

Så hjälp mig placera pampen i bokhyllan!

……………………………………………………..

 

Liked it? Take a second to support Rebecca Weidmo Uvell on Patreon!