Sök
Stäng denna sökruta.

Pampens historia

De små svarta figurerna uppe vid huvudena är de dildos porrstjärnan Puma Swede delade ut på ett av de skumpartyn Kommunals restaurang ordnade. Allt sitter i detaljerna :-) Pampen är lika svensk som Kalles Kaviar. Ändå finns ännu ingen bok om alla de pampar vi haft genom historien. Personer som med makt börjar ta sig friheter på andras bekostnad. Lägenhetsaffärer, porrklubbar, prostituerade, skumparty med dvärgar, lyxhotell, spritnotor, lyxrestauranger och semestrar. Allt betalat av andra människors pengar. Nu vill jag göra en sådan bok. Från Geijer på 70-talet, via Björn Rosengren och till Anneli Nordström och Kommunal. Alla de mest kända pamparna kommer få ett eget uppslag och boken illustreras av nyritade bilder av duktiga formgivaren Anneli Frisk. Boken kommer...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon