Sök
Stäng denna sökruta.

Samtidigt på Myndigheten för stöd till trossamfund….

Jag läste det här nyss på Fredrik Malms Facebook-sida och kunde inte låta bli att skriva. För bättre illustration över islamisternas framfart och aningslösheten än det här finns inte och kan inte komma mer lägligt när nu Aldebe-skandalen sätter fokus på problemet.  Den 14-15 mars anordnar statliga Myndigheten för stöd till trossamfund en konferens. Så långt är allt okej. De delar ut bidrag till religiösa samfund, över 80 miljoner kronor per år. Shiasamfunden fick över 1,8 miljoner kronor 2016 i olika bidrag. Detta är relevant för SST väljer att inte ordna konferensen själv utan tillsammans med Imam Ali Center Stockholm, som är en del av shiasamfunden och som får del av pengarna de delar ut. Centret ligger i Järfälla. Kollar...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon