Sök
Stäng denna sökruta.

Islamister i nästan alla partier

Problemet med konservativa muslimer och islamister är att de inte tycker att tro är en privatsak, vilket jag som liberal tycker är självklart. Det är också skälet till mitt intresse att bevaka just denna grupp - att försvara det sekulära samhället och liberala värden, där ingen vare sig ska bli invald för att de representerar en särskild grupp eller diskriminerad för att man råkar tillhöra någon grupp. Ett av mina senaste inlägg handlade om centerpartisen Ebtisam Aldebe, som suttit i Migrationsdomstolen. Jag är glad att se att Aftonbladet gjorde det jobb jag som ensamföretagare inte har möjlighet att göra - granska Ebtisam Aldebes medverkan i domar som nämndeman i Solna tingsrätt för att se om det, precis som när hon...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon