Sök
Stäng denna sökruta.

Utan ansvar, tack

En del av samma problematik som den eviga sagan om svansen är medias kapitulation inför ansvar. De har gjort sig själva lika ansvarslösa som de gör de vuxna människor i den påhittade svansen. Vars ansvar över sina egna handlingar upphör i det ögonblick någon avgör att de i själva verket är en svans och därför har ägaren till svansen plötsligt allt ansvar. Dessa journalister har utsett sig själva till någon slags ringdomare istället för deltagare, vilket de i själva verket är. Och med så myndig stämma de själva kan uppbringa deklarerar de recensioner av andras sätt att debattera. Meta-debatten är en enda lång rundgång av hur folk gör och saknar helt intresse för vad folk säger. Det känns som om...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon