Sök
Stäng denna sökruta.

Sagan om svansen

Det finns många märkligheter med det offentliga politiska samtalet, med debatten. En av dem är svansen. Detta osynliga men ack så inflytelserika mytomspunna väsen som härjar omkring på internet, som ingen kan definiera, inte har sett men många vet finns men som man skyller allt möjligt på. Framför allt hatet. Svansen smyger omkring på Twitter och på Facebook framför allt och förstör och det mest intressanta är att man kan säga att den person man själv ogillar eller bara inte sympatiserar med är ägaren till svansen. Och plötsligt så är det inte svansen själv utan den påstådda ägaren till svansen som har allt ansvar. Svansen har blivit meta-debattörens snuttefilt, spypåse eller syndabock, beroende på vad man vill uppnå.  Ofta ackompanjeras...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon