Sök
Stäng denna sökruta.

Varför en S + M-regering är en usel idé

Idag saluför Anna Dahlberg på Expressen ledare den gamla idén om en stor-koalition mellan S och M. Denna nostalgiska idé, för det är en gammal idé som socialliberaler och högersossar torgfört länge, ska lösa alla problem. Det största problemet när denna idé relanseras om och om igen, som någon slags magisk kur på den knöliga effekten av val att folk helt enkelt röstar olika och vi därför inte har ett enkelt alternativ längre, är att de som föreslår den aldrig erbjuder något annat än en ytlig analys. Som därför verkar tilltalande, om man inte skalar av förslaget lager för lager som en lök. Och det gör få. Det låter ofta som en hygglig idé, som inte förverkligats ännu bara på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon