Rikets säkerhet och beredskapsjobben

  Hjälp mig att placera den svenska pampen i svenskens bokhylla.    Stötta mitt nya bokprojekt "Pampens historia" - från Geijer till nutid.  ..................................................................................... Regeringen kraftsamlar för att i valrörelsen kunna hävda att arbetslösheten sjunker, jag har tidigare skrivit flera gånger om extratjänster till exempel. Som kostar oss tiotals miljarder för att frisera statistik. I kampen om makten finns...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad.

Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt!

Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!

To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon