Sök
Stäng denna sökruta.

Nej, det är inte orättvist mot kvinnliga företagare

Jag blir så trött på jämställdhetsdebatten. Extra trött blir jag på tidningar som struntar fakta och cherrypickar siffror i sin strävan att "bevisa" de teser de driver på nyhetsplats. Dagens Industri är en av de bästa i sin klass, särskilt Di Digital. Jag kan inte kalla det annat än oseriöst. Tyvärr. Och ännu mer tyvärr får det konsekvenser eftersom en del som läser Di Digital tror att det som står där är sant och inte byggt på åsikter. Missförstå mig inte, jag är själv feminist och att kvinnor och män ska ha samma chanser och möjligheter är en jätteviktig fråga för mig. Därför blir jag extra irriterad när debatten bygger på myter och rena falsarier, vilket ofta är fallet. Jämställdhetsdebatten...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon