Sök
Stäng denna sökruta.

Deg utan kneg

Minns ni det här? Den 25 oktober 2017 meddelade statliga Konstrådet att man valt vilket konstverk som ska pryda station Korsvägen på Västlänken i Göteborg. En person ska anställas på livstid. Jag har fått ut handlingarna kring projektet. Utlysningen var uttryckligen inte något traditionellt. För alla vet att uttråkade göteborgare inte vill titta på vanlig konst när de väntar på tåget hem till förorten. Inte något "illustrativt eller dekorativt", det är så gammalt. Nej, ett konstnärligt förhållningssätt till tid och rum är vad göteborgarna vill ha i rusningstrafiken. Och glada nyheter Göteborg, det är precis vad ni fått. Mer faktiskt.  För det är betydligt mer än att en person ska vara anställd på livstid, hur knäppt det än låter. Personen...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon