Sök
Stäng denna sökruta.

Fusket om mikroplaster

Miljörörelsen har alltid tolkningsföreträdet i media när det gäller allt som har med miljö att göra. Med miljörörelsen menar jag inte vetenskap utan lobbyister. De har mest pengar och media lyssnar alltid okritiskt på vad de har att säga, så nästan allt de säger blir tyvärr lika med sanningen när ingen är intresserad av att ta reda på om det finns något mer att ta i beaktande innan man drar sina egna slutsatser. Alla har vi hört om mikroplaster, särskilt de som kommer från smink, som nu formligen öser ner i haven och måste därför förbjudas. Eller hur? Nyligen gick till exempel regeringen ut och vill förbjuda mikroplast i smink. Ökar andelen mikroplast i haven då? Nej. Inte enligt en...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon