Sök
Stäng denna sökruta.

Regeringen och bonussystemen

Regeringen har inte bara lagt 31,4 miljarder fram till årsskiftet på hitte-på-jobb där extratjänster är den tyngsta posten. Och 64 miljarder till 2020. De har även konstruerat bonussystem för att ytterligare tvinga fram sitt mål på 20 000 extratjänster fram till valet. De har även 5000 i mål på moderna beredsskapsjobb som liksom extratjänster riktar sig främst till nyanlända och innebär 100 % subvention, med skillnaden att beredsskapsjobb är för myndigheter och extratjänster är fokuserade på kommuner och landsting. I betinget de satt för varenda liten kommun i Sverige finns nämligen en stapel för bonus. För regeringen har avsatt 500 miljoner kronor per år i tre år för bonussystemet. Den 19 juni 2017 annonserade regeringen att nu finns det ett...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon