Sök
Stäng denna sökruta.

Regeringens vallöften till LO – detta har de infriat

Socialdemokraternas prioriteringslista har alltid varit: först LO, sedan fokus på Miljöpartiet, sedan verkliga problem. De befolkningen upplever. Det är inget undantag 2017 utan så här har det varit i över 100 år. Imorgon kommer LO presentera sin valplattform. Men redan i december kunde man läsa: "Om de säger att de ska gå oss till mötes tror vi att vi har en stor chans att vinna en klar majoritet av LO-medlemmarna i valet" Socialdemokratiska för: ni får pengar och arbetskraft mot att vi får lagstiftning. LO lovar att "genomföra samtal" med en halv miljon medlemmar. Och här kommer LO göra som LO alltid gör - kalla in sina förtroendevalda. Sedan bokar dessa lokala ombudsmän och skyddsombud på alla arbetsplatser olika...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon