En islamist i Migrationsdomstolen

Centerpartiet, som framstår som det parti i svensk riksdag ihop med Vänsterpartiet, som just nu framstår som de mesta migrationsaktivisterna, har en företrädare som vill införa sharia.

Ebtisam Aldebe kandiderade till riksdagen för Centerpartiet 2010. I ett inslag på SVT berättar hon att hon vill införa sharia i Sverige, det vill säga muslimsk lag.

Se filmen nedan.

//youtu.be/mGafY8CScmA

Hennes make heter Mahmoud Aldebe och var tidigare ordförande för Sveriges Förenade Muslimer. Han gjorde sig ett namn i media när han inför valet 2006 skickade ett brev till alla riksdagspartier med en rad krav för landets muslimer, inklusive sharia.

Han krävde statlig imamutbildning (som nu finns) men också att imamer automatiskt ska få lärarlegitimation för att undervisa på svenska skolor i religion och språk. Som en naturlig integrering av islam i skolan.

Meningen är viktig. För så här ser islamister på Sverige. Att vi ska integreras i islam. Politisk islamism, som Muslimska Brödraskapet företräder och vars representation i Sverige är stor genom diverse föreningar bland annat Islamic Relief, går ut på detta. Att använda ett lands demokrati och religionsfrihet som hävstång in i politiken och först ge muslimer särskilda rättigheter och statsbidrag, sedan införa sharia och till sist göra länderna muslimska.

Muslimerna ska alltså inte integreras. Utan imamer i alla skolor ska se till att islam integreras.

Reserverade gravplatser i samtliga kommuner för muslimer.

Undantag från svensk djurskyddslag för att tillåta halal. Som förbjudits pga misstro mot främmande seder och inte omsorg om djuren.

Könssegrerade simhallar och gym. Den debatten har vi redan men var inte aktuell 2006 på samma sätt. Så att införa könssegreration i samhället, först på simhallar och gym, och sedan på andra ställen, är en av islamisterna strategi.

Nu har vi kommuner som gått med på det. De har alltså redan lyckas flytta fram sina positioner i detta ämne. Detta är varför högljudda protester mot allt sådant är så viktigt.

Ännu ett stycke om att integrera islam i svenska skolor. Inte integrera muslimer.

Först kräver de särskild undervisning i islam, av imamer, i varje skolor. Då skulle behovet av privata islamiska skolor minska hävdar de.

Sedan kräver de fler islamiska skolor. För att förstärka muslimernas kulturella och religiösa identitet. Dvs inte integreras i Sverige utan särskilja och förstärka egna gruppen.

Krav att kommuner blir borgenärer åt moskébyggen för räntefria lån.

En moské i varje kommun. För att erkänna muslimers existens och islams rätt.

Många hänvisningar till religionsfrihet, vilket är en uttalad strategi från Muslimska brödraskapet. Det och att anklaga varje person som kritiserar för islamofobi, en strategi som fram till nu varit framgångsrik och gett islamisterna i Sverige den framskjutna position de har idag. Även om attityden nu tack och lov långsamt börjar förändras.

Och det är på grund av just religionsfriheten som de kräver sharia. En särlagstiftning för allt som gäller äktenskap, skilsmässa, vård av barn och föräldraledighet.

Detta dokument, som är 11 år gammalt, sammanfattar mycket bra syftena och målen för hela den svenska islamistiska rörelsen och målen kvarstår.

Hans fru kom inte in i riksdagen 2010 tack och lov.

Men hon kom in i lokalpolitiken i Solna. Hon är ledamot i Socialnämnden och sitter som nämndeman i Solna Tingsrätt för Centern. Där hon alltså är med och avgör till exempel vårdnadstvister om hon råkar få ett sådant mål.

Men hon har åtminstone tidigare varit nämndeman i Förvaltningsdomstolen i Stockholm, där Migrationsdomstolen dömer i överklaganden.

Så hon sitter alltså som nämndeman i Solna Tingsrätt men har åtminstone tidigare avgjort asylärenden som överklagats. I en artikel från 2011 i Världen idag avslöjades att hon nekat asyl och varit tungan på vågen i minst tre ärenden där konvertiter från islam till kristendomen nekats.

Observera att klagomålet alltså kom endast ett år efter att Aldebe kommit in som nämndeman.

Det vore intressant att veta hur många ärenden hon varit med och dömt i sedan dess i Migrationsdomstolen och hur många avslag hon förordat för just konvertiter respektive beviljat asyl för muslimer.

Klart är dock att Centerpartiet tycker att hon är en bra representant för dem i just Migrationsdomstolen. Trots att hon bevisligen är islamist, vill införa sharia och är gift med en av landets mest framträdande islamister.

Jag tycker de som tänkt att rösta på Centerpartiet i årets val ska ställa den rimliga frågan om de tycker att det är förenligt med ett förtroendeuppdrag i deras parti om man är islamist och om de också anser att det är rimligt att en person som hyser dessa åsikter och som anklagats att ha nekat konvertiter asyl utan argument mer än att hon inte tror att de var genuina konverteringar, borde sitta för dem och döma i sådana mål.

Är det verkligen en lämplig placering för någon som hyser så extrema åsikter som sharia de facto är? 

Lite kuriosa är att Iman Aldebe, landets kanske mest omskrivna hijabist som är designer och gör just slöjor, är dotter i familjen.

……………………..

Stöd mitt arbete, bli en Patreon

Eller Swish: 0762096244 

24 kommentarer
 1. Sanslöst, Rebecca! Skrämmande, sorgligt och synnerligen osunt, att uttalat svenskfientligt sharialagförespråkande utlänningar ska kunna ha något inflytande alls över andra människors leverne i vårt förment civiliserade, arma land.

 2. Bra som alltid och bra att detta exponeras. Dock, frågan om asyl pga av att man är konvertit från Islam till kristendom tveksam. Jag skulle gissa att det är frestande att hävda just detta. Men det borde inte vara svårt att avslöja sådant fusk.

  1. Muslimer har rätt att ljuga mot “Kuffar”,
   när nöden så kräver det…

   Hur innerlig är denna omvändelse,
   under utvisningsgalgen?

   Det undrar vi nog Allah)

 3. Ni som är visselblåsare mot islamismens intåg i Sverige kommer att gå till historien. Tystnaden i riksmedia och politik är skrämmande. Detta är bara början på en påverkansoperation som får Putins trollfabriker att framstå som rena kafferepet. Det handlar om ett mycket långsiktigt och tålmodigt arbete som pågår från islamister med kopplingar till främst sunnidiktaturer som Saudi-Arabien och Qatar och till organisationer med sympatier i den riktningen. Om det inte stoppas inom en snar framtid kommer konsekvenserna att bli mycket allvarliga.

 4. Återigen detta ”sharia-i-Sverige”-dravel. Om folk kunde lära sig att sharia aldrig kan införas i Sverige, dels på grund av svenska lagar, dels på grund av de internationella avtal och konventioner som Sverige anslutit sig till och ratificerat, så skulle mycket vara vunnet. Vi skulle slippa lägga ned tid på att om och om igen förklara för islamistiska träskallar varför sharia inte är förenligt med vår lagstiftning, och skulle alltså kunna ägna vår tid åt viktigare saker. Men visst, jag är inte den som är den: Låt oss folkomrösta om frågan då!!! Eller ställ frågan till varenda en av riksdagens ledamöter: Är du för eller emot att sharia införs i Sverige? Ja eller nej, ”vet inte” ligger ogill!

  1. Det är sådana b´naiva men ändå besserwisser typer blir orsaken till Sveriges undergång. Du har ingen aning om vad islam går för 🙁

  2. “Om folk kunde lära sig att sharia aldrig kan införas i Sverige, dels på grund av svenska lagar”

   Är det därför det nu börjat komma domar med antydan till sharia-lagar i just solna tingsrätt av (gissa tre gånger) just Ebtisam Aldebe?

   //minfil.org/s3hcKfd4b8/Solna_…2018-02-19.pdf

  3. Då skulle man nog önska att vi kunde stryka kandidater!
   I de 7-ka partierna!

   Fast det finns ju enklare sätt)

 5. Hej
  Jag är nämndeman i Solna tingsrätt. Denne Ebtisam Aldebe har anmält mig för att jag i nämndemannarummet skulle ha sagt något jag definitivt inte har sagt. Jag är inte ensam om att bli anmäld. Två kollegor till har också råkat ut för anmälningar. Vill du veta mer, så berättar jag gärna mer om det

  1. Jag skulle jätte gärna vilja veta vad hon anmält dig/andra för. Hon borde inte vara tillåten att inneha ngn form av maktposition i det svenska samhället. Det är tydligt att hon inte högaktar de svenska lagarna alls.

  2. Hej.Jag vill gärna veta mer om vad hon har gjort mot dig och de två andra nämndemännen.
   Vem var den andra nämdemannen som friade den muslimska mannen i Solna Tingsrätt som tidningarna skriver om?

 6. En mycket bra analys och artikel,och jag ser fram emot flera artiklar ifrån dig.Jag gillar din granskande och undersökande attityd.MVH/Dietmar.

 7. Att Ebtisam Aldebe som ärkekonservativ muslim i egenskap av nämndeman är med och prövar asylskäl för konvertiter är minst sagt tvivelaktigt ur rättssäkerhetssynpunkt. Tidigare har den socialdemokratiska statsapparaten haft svårt att förhålla sig till flyktingar ifrån socialistiska drömfabriker; flyktingar från Kuba, Vietnam eller Östeuropa är har inte vunnit samma gillande som exempelvis chilenare eller kurder. Till denna motbjudande politisering av flyktinggrupper ska nu läggas den uppenbara risken för religiöst-politiskt betingade prövningar av asylskäl.
  Hur hade en nämndeman från Livets Ord dömt i motsvarande fall?

 8. Väldigt trist läsning. Centern tycks ha totalt tappat fotfästet.
  Om religionsfrihet: du kan tro på vad du vill men du kan inte begära att jag ska betala för det.
  Om rättsstaten: i Sverige gäller svensk lag och den är densamma för alla medborgare. Den är sekulär.

  Passar inte ovanstående så är Sverige såpass fritt ochbtolerant att det går att flytta härifrån.

 9. Utvisa dessa människor från Sverige Dom vill införa seder från medeltiden som är helt galna Stoppa dessa islamister en gång för alla

 10. Den islamiska femtekolonnen är på frammarsch med avkräv hjälp av ”värdegrund” och ”mångfald”.
  Undrar om apologeterna förstår att det är de själva som först får lägga huvudet på stocken om kalifatets söner får ta över?

 11. Historien kommer att upprepa sig, år 1609 fanns ca 1400.000 Mohamadaner kvar i Spanien , nästan alltihopa har glömt arabiska språket och blivit kristna , …. Spanjorerna vill spela katolikers beskyddare och återta Konstantinopel och sätta protestanter på plats …. etc Turkarna vill ej gå i krig mot Spanjorer !!! dem skickade två agenter med gamla vapen och bad dem leta efter idioter som drömmar om den gamla tiden !!!! dem hittade några som lyckades slå ihjäl några stycken ….. Kungen Philippe III gav order att utvisa alla Mohamadaner efter ca 800 år…. När dem kom till Nordafrika blev dem slaktade av befolkningen för att komma åt deras ägodelar och lät bara unga flickor och pojkar för att sälja dem till bordeller !!!! Det var Franska kungen Henry IV som räddade dem flesta genom att öppna franska gränsen …. etc Européer i Medelhavet har inte ätit fisk under många år på grund av alla som drunknade …..

 12. Nej nej nej detta kommer vi givetvis att motarbeta detta ska ochvkommer förbli som det är nu i landet !! Inget av dessa kraven kommer jag acceptera med mitt partis arbete nu pratar jag för mig ! Och om jag känner mitt lands folk och demokrati rätt är dom av samma åsikt och denna kravlista hör inte hemma i vårt land den saken är klar!!

 13. Om åklagare nu har överklagat denna skandalösa misshandelsdom upp till hovrätten? Och gör om och gör rätt ? Vad händer med alla andra tidigare domar som denna Centerislamist har varit med och dömt och påverkat utgången på i tidigare mål ? Skall man då inte förvänta sig resning även i de målen? Om det finns någon rättvisa kvar i det här landet? Så bör man väl nagelfara dessa domslut med lupp Om det finns tveksamheter om jäv eller att islamisten dömt mål och tillämpat särlagstiftning / Sharia och friat åtalade därför att de har samma trosuppfattning?

 14. Vi skulle med största lätthet kunna undvara Allah tre!

  Skall vi skramla till återresan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Namn *