Sök
Stäng denna sökruta.

Regeringen och den privata vården

Det är lätt att skylla hatet mot privata företag inom välfärdssektorn på Vänsterpartiet. Men sossarna hyser ett lika jämnt och utbrett förakt gentemot privata företag i framför allt vården men även generellt. Nu flyttar som ni vet Nordea, Findus har redan dragit och Göteborgs Kex planerar nu en exit från landet. Bara hotet om en straffbeskattning på kapital helt i strid mot EU:s pelare om fri rörlighet för kapital, den s k "exit-skatten" har garanterat gjort att kapitalet just nu flödar ut ur landet. Socialdemokraternas kongress 2017 tog ett beslut på sin kongress att förbjuda alla vinster i vård, skola och omsorg. Stefan Löfven pratade så sent som i somras om riskkapitalister som inte hör hemma i välfärden. "Jag blir...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon