Sök
Stäng denna sökruta.

Kommentarer om ETC:s årsredovisning

En varning i förväg - detta inlägg är långt. Ehrenbergs ena svar till mig var knappt 25 000 tecken. Sedan skrev han ett till. Det kommer kräva sitt utrymme att svara. För det ska jag. Men först, några kommentarer från mina läsare som är ekonomer och självmant erbjudit sig att själva granska hans bolag. Jag har fått hjälp av ett flertal duktiga ekonomer för granskningen av ETC, som till vardags jobbar som civilekonomer på olika positioner, antingen med ekonomi på stora företag eller på revisionsbyråer. Och revisorer. Här är några av deras kommentarer efter att de gått igenom boksluten (de vill vara anonyma, vilket alla mina källor alltid har rätt till precis som de har om de tipsar media): ..........................

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon