Sök
Stäng denna sökruta.

Bonus malus och Transportstyrelsegate

Varför frågade ingen i media varför hela IT-skandalen i Transportstyrelsen hände? Den frågan ställde jag i ett inlägg i september med rubriken "Vallöftet som sålde ut rikets säkerhet". Att det hänt och hur tröskades runt, bra förstås. Jag tycker snarare att regeringen har kommit för billigt undan. Men ingen i media verkade intresserade av följdfrågan - varför var det så bråttom? Den signalen gavs av alla inblandade, man skulle skynda på "för att hålla tidplanen". Vem drev på? Och vems tidplan? För det har varit tydligt hela tiden att regeringskansliet, oklart vem, drev på.  Mitt jobb som opinionsbildare är som det låter - bilda opinion. Jag har valt metoden att skapa egna nyheter istället för att vara enbart kommentator av...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon