Sök
Stäng denna sökruta.

Meningslös statligt betald opinionsbildning

Något av det mest värdelösa vi ger skattepengar till av, av så mycket värdelöst som jag ofta hittar, är av staten betalad opinionsbildning.  Låt mig förtydliga: när politiker betalar organisationer av våra pengar för att påverka dem själva. Luften är fri och den som vill kan försöka påverka vad som helst, det är så en demokrati ska fungera. Men betala, det ska man göra själv. Några som sugit musten i detta, förutom miljörörelsen som har svart bälte, är tobakshatarna. Folkhälsomoralisterna som dedicerat sitt liv till att bekämpa allt kul. Eller snarare, bekämpa att andra vuxna människor har kul. Det var samma typer som hittade på danstillstånden och som röstat för att behålla dem i alla år. Ja, det finns ett...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon