Sök
Stäng denna sökruta.

Lövin och dystopin

I dagarna har biståndsminister och språkröret för Miljöpartiet gått ut i en offensiv - mot svartmålningen. Som hon tycker är populism. I en intervju med DN den 17 januari i år sa hon: Jag baxnade nästan av fräckheten att detta ska komma från Miljöpartiet, som levt på alarmism sedan 80-talet. Det är deras enda grej, att konstant varna för att jorden kommer att gå under. De gör ju inget annat. USP Miljöpartiet: skräm upp folk. Övertyga dem sedan om att ni är de enda som har lösningen.  USP betyder Unique selling point för er som inte jobbat med sälj eller kommunikation. Så jag letade upp bevis för det här. Det var lätt. Den 3 november 2017 i Expressen citerades hon...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon