Sök
Stäng denna sökruta.

Hej Finansinspektionen!

The gift that keeps on giving, kan man säga ETC är. För när jag tror att jag är klar får jag alltid tips från någon att kolla vidare. Jag förstår att ETC för länge sedan tröttnat på mig, jag är väldigt trött på ETC nu. Men när jag får ny information måste jag skriva, det är bara så.  Eftersom ETC vänder sig till privatpersoner känner jag dessutom ett ansvar, som jag önskar ETC själva kände men ingenstans finns att hitta. Att som privatperson låna ut pengar till ett privat företag är betydligt mer riskabelt än att köpa aktier i företag på börsen. Och det är ändå den mest riskabla formen för sparande för privatpersoner, i alla fall den mest riskabla...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon