Sök
Stäng denna sökruta.

Subventions-bonanza ETC

Först en rolig bild som jag inte kunde motstå. Ser ni hur onormalt stora och långa fingrar Gudrun Schyman har?  Men det här inlägget, som är en del av förra egentligen men det blev för långt, handlar om hyckleri.  ETC skrev på sin sajt för tre dagar sedan - att flyget "subventioneras".  Och hänvisade till en granskning de gjort. Landets största sten i det största glashuset är härmed kastad från det Ehrenbergska elfenbenstornet. För ETC-koncerenen har i och med sitt trixande med presstödet enorma subventioner av just skattebetalarna för sina tidningar. Jag räknade ihop alla hans upplagor via TS för de tidningarna han fram till nu i januari drev. Siffrorna är från 2016. I TS upplagesiffra ingår både prenumerationer, lösnummer...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon