Sök
Stäng denna sökruta.

ETC Bygg av luft och trä

ETC Bygg AB är Ehrenbergs senaste projekt, där finns ingen årsredovisning offentlig förrän till sommaren.  Den 26 juni 2017 i en ledartext meddelade Ehrenberg att han tänkte bli byggherre och starta ETC Bygg AB. Han har aldrig byggt hus förut och har givetvis ingen aning om hur man gör men han driver ju 23 bolag utan att han någon aning så det har aldrig hindrat honom. Bakgrunden är lockande hyressubventioner och att hitta ännu ett sätt att sälja till sig själv. Finns det ett skattebidrag att hämta dras nämligen Ehrenberg till det som flugan till en sockerbit. Och sittande regering älskar hyresrätter. Alltså drog de direkt igång med de dåliga subventioner man testat så många gånger förut. Problemet på...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon