Search
Close this search box.

ETC och skulderna

Jag börjar med sammanfattningen så kan ni som vill veta detaljerna läsa längre ner i inlägget där sammanställningen av alla siffror finns för samtliga bolag. Eftersom jag undantagit vissa poster för att jag fokuserade på de som kan göras likvida fort för att betala skulder måste ni som vill använda siffrorna vara noga och faktiskt kolla i årsredovisningarna själva, eftersom det alltid är en risk att använda någon annans siffror men också för att jag inte är revisor och kan ha tänkt fel om någon post som borde varit med både vad gäller skulder och tillgångar. Men inga av mina slutsatser faller oavsett hur man räknar.  Om alla kreditgivare och alla privata sparare som helt obegripligt gett Johan Ehrenberg...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon