Search
Close this search box.

UD marknadsför fortfarande bidrag

En av julens stora nyheter måste ändå vara att finansminister Magdalena Andersson, en post som i de flestas ögon betraktas som nummer två efter statsministern i rang, tycker att invandrare ska söka sig till andra länder.  Skälet? Integrationen fungerar för dåligt, för folk jobbar inte. Ergo de kommer hit och lever på bidrag. Men om det är ett problem att folk kommer hit och lever på andra människor, varför marknadsför då regeringen just detta som skäl att söka sig till Sverige? Dagens Industri och PM Nilsson skrev om att Sweden abroad, som är Utrikesdepartementets hemsida www.sweden.se, marknadsför alla våra skattefinansierade bidrag som skäl varför folk ska komma till Sverige. Alla ambassader, till exempel den i Islamabad (som hemsidan för UD...

Det här inlägget är låst

För att läsa resten av det behöver du prenumerera via Patreon och betala minst 45 kr (plus moms)per månad. Om du ser detta meddelande trots att du stöttar mig via Patreon så beror det på att du inte är inloggad. Logga in och försök på nytt! Genom att prenumerera stöttar du mitt arbete med att granska makten. Du bidrar till att jag kan nå ännu fler läsare och skapa ännu bättre innehåll. Tack!
To view this content, you must be a member of Rebecca's Patreon at %%currency_sign_front%%1%%currency_sign_behind%% or more
Unlock with Patreon